توييتر در حال آزمايش نسخهاي از برنامه موبايلي خود براي استفاده کاربراني است که به اينترنت پرسرعت دسترسي ندارند.
وايمکس نيوز- به نقل از انگجت، پيش از اين گوگل و فيس بوک هم دست به اقدام مشابهي زده بودند و نسخه هايي سبک تر از برنامه هاي موبايلي خود را براي استفاده کاربران طراحي و عرضه کرده بودند.
توييتر فعلا در حال آزمايش نسخه يادشده براي کاربران گوشي هاي اندرويدي در فيليپين است. فيليپين از جمله کشورهايي است که کاربران زيادي در توييتر دارد، اما زيرساخت هاي مخابراتي در اين کشور مناسب نيست و از طريق شبکه هاي تلفن همراه خدمات داده مناسبي ارائه نمي شود.
در نسخه سبک تر برنامه موبايلي توييتر تمامي امکانات قبلي در دسترس است، اما قابليت هاي چندرسانه اي که باعث مصرف پهناي باند بالا مي شود، حذف شدهاند. کاربران براي اين کار بايد برنامه را در حالت Data Saver قرار دهند تا از نمايش عکس ها و ويدئوها خودداري شود.
توييتر ميگويد در اين حالت تا 70 درصد داده کمتري مصرف مي شود. خود اين برنامه هم بسيار کم حجم است و تنها 3 مگابايت فضا را در گوشي اشغال ميکند. توييتر هنوز زماني را براي استفاده عمومي از برنامه يادشده اعلام نکرده است.
منبع:فارس